Kasper Faunafood
Zegwaard
Champion Show op Facebook Garvo B.V.

 

     
 
Medewerk(st)ers Champion Show
 
     
 

We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de komende Champion Show 2017 om ook daar een succes van te maken.
 
Graag willen wij een inschatting maken op welke dagen en bij welke werkzaamheden je eventueel behulpzaam wilt zijn. Wij willen daarbij aantekenen dat collega-fokkers uit jouw vereniging of anderen die van aanpakken weten ook van harte welkom zijn om een paar gezellige dagen door te brengen als medewerker op onze Champion Show.

Hieronder volgt een overzicht van de organisatie voor de op- en afbouw, alsmede de overige werkzaamheden op de show:

maandag       23 januari 2017       uitzetten indeling hal, aanvoer kooien opbouw horeca

dinsdag          24 januari 2017       opbouw kooien, tuinaanleg

woensdag      25 januari 2017       opbouw vakbeurs, afronden tentoonstelling, inkooien

donderdag    26 januari 2017       keurdag, verzorging dieren

vrijdag           27 januari 2017       examendag, verzorging dieren, opening

zaterdag         28 januari 2017      verzorging dieren, keuring kleine knagers, sluiting afbouw en afvoer

De brief met de uitnodiging en het antwoordformulier worden in november naar de medewerk(ster)er(s) gestuurd. Het kan (per ongeluk) voorkomen dat je als medewerk(ster)er geen uitnodiging hebt ontvangen. Neem dan contact met ons op. Alvast ons excuses hiervoor.

Aan de hand van het teruggestuurde antwoordformulier kunnen wij je gemakkelijk indelen met betrekking tot de dagen en de werkzaamheden.

Alle medewerk(ster)er(s) worden door ons voorzien van maaltijden en consumpties. De mensen die veraf wonen ( enkele reis 125 kilometer) kunnen vlak bij de tentoonstellingshal in een hotel op onze kosten overnachten. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Attentie!!
Voor diegene die zich niet opgeeft maar wel aanwezig is,  kunnen wij helaas geen maaltijd verzorgen gezien de cateraar dit vooraf wil weten.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons (Rinus en Petra) natuurlijk altijd mailen logistiek@championshow.nl of bellen naar: 06-20122401.

Wij hopen jullie allen te zien tijdens onze 8ste Champion Show 2017 in Nieuwegein.

Met vriendelijke groet,

Rinus Mos & Petra Breedveld