Kasper Faunafood
Zegwaard
Champion Show op Facebook Garvo B.V.

 

     
 
Jeugdpakket
 
     
 


Omdat wij het heel belangrijk vinden dat jullie ook mee kunnen doen met onze tentoonstelling hebben we een “Speciaal Kampioenschap voor Jeugdleden” samengesteld.


Young Professionals…..
Wie wordt Nederlands beste fokker/fokster onder de 17 jaarDe diergroepen waarin je jeugdkampioen kunt worden, zijn Konijnen, Cavia’s, Kleine knagers, Sierduiven, Hoenders, Dwerghoenders, Serama’s, Siervogels, Lach- en diamantduiven, Overige oorspronkelijke duivenrassen en Watervogels. Zodra er dus nog een jeugdlid dieren in dezelfde diergroep als jou instuurt, kan je de prijzen van het Jeugdkampioenschap winnen. In het vraagprogramma staat precies beschreven welke prijzen er allemaal te winnen zijn.

Jullie inschrijvingen als jeugdige deelnemers doen automatisch mee aan de hoofdereprijzen en andere ereprijzen in de open klasse. De dieren komen niet apart te zitten maar zitten gewoon tussen alle andere dieren van de volwassen inzenders, en dus niet in een aparte afdeling, zoals dat bij de meeste tentoonstellingen wel het geval is.

Vrijdag avond 27 januari worden de Hoofd Ereprijzen
voor de Jeugdleden uitgereikt, daarna wordt er een groepsfoto
gemaakt van alle aanwezige jeugdleden, de foto kan zaterdag
worden afgehaald op het secretariaat.

Voor de groepen van de pelsdieren en de sierduiven is dit het Nederlandse kampioenschap en hierdoor zijn er nog extra bondsmedailles te winnen.
Maar er is meer…
Je kunt namelijk ook Nederlands kampioen worden van alle dieren!
Er zijn dus heel veel prijzen te winnen.

Een droomvoorbeeld:
Stel, je stuurt je konijn in, en er zijn nog andere jeugdleden in de diergroep Konijnen. Je wint! Dan win je met jouw konijn de ereprijs Fraaiste konijn en ben je Nationaal Jeugdkampioen, dan wint jou dier ook de Jeugdbondsmedaille als Fraaiste in de groep en het is de Fraaiste in het ras en wint de rassenprijs. Het kan zijn dat jouw konijn ook wint van ALLE konijnen in de diergroep Konijnen via de Hoofd Ereprijs. Dan ben je dus ook Nederlands Kampioen.
Je wint ook nog de Jan Giesbers Prijs vanuit Avicultura.
Zou dat niet fantastisch zijn????

Je kunt alleen Jeugdkampioen worden als er ook andere jeugdleden in jouw diergroep hebben ingestuurd. Als er geen concurrentie is, is er geen wedstrijd en kan je natuurlijk ook niet winnen.

Maar zoals ik al schreef… dat is een droom.
Maar mooie prijzen zijn er zeker te winnen!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Diny Vrolijks  ( jeugdzaken@championshow.nl )